hits

Hei og god kveld alle sammen!

Jeg beklager fraværet, men det har vært så utrolig mye siden sist. Det har vært mye jobb de siste ukene, jeg har vært med venner og kjæreste, planlagt begravelse til bestefar og jobbet på spreng med talen. For imorgen er det klart for begravelsen til bestefar, og jeg har løpt rundt i flere butikker for å finne antrekk, for det var nemlig ikke så lett. Men fant meg noe til slutt, og noe annet som jeg egentlig ikke trengte:-) Som for eksempel lipglossen fra Clarins, men ååå som jeg elsker den. Har den i 3 farger nå og er faktisk helt addicted for den er så utrolig god. Must have i sminkemappen hvis dere allerede ikke har den:)

Paradise hotel har også startet, wohoo jeg elsker å følge meg på det. Håper Isabel Raad er en av legendene som får sjekket inn, for jeg synes hun er helt rå. 

- Hvem liker dere av legendene?

Nå skal jeg gjøre klart antrekket mitt for imorgen, ta på litt ansiktsmaske også komme meg i seng ♡ God natt


  


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no
CARINA
Mitt navn er Carina, 20 år og bor i Moss. Bloggen min vil for det meste handle om min hverdag, mote, trening, reiser og det som omhandler min hverdag.


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mars 2018 · Februar 2018 · Januar 2018Kategorier


· Blogg · Hverdag · Mote · Outfit · TreningSøk i bloggen
Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!DesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.